Tricker’s x END deel zoveel,

Trickers END Bourton Brogue Detail

Het blijft een wederkerend verschijnsel. Ieder seizoen knalt END er samen met Tricker’s weer een collab uit. En ook iedere keer opnieuw is de collab vet. Nu is END ook by far een van de betere online shops ever en valt voor Tricker’s haast hetzelfde te zeggen op het gebied van schoenen, dus heel verrassend is het hoge vetheid gehalte van hun collabs niet.

Wel verrassend is dat dit maal END en Tricker’s gekozen hebben voor enkel een lage schoen. Waar we doorgaans wel een boot in de collabs zien, is die bij deze kleine collectie achterwege gebleven. Deze Bourton Brogue ‘Autumnal Pack’ bestaat uit twee kleuren van de Bourton Brogue van Tricker’s. Een heerlijke donkerblauwe lederen en een cognac kleur lederen brogue. Respectievelijk de Navy Aniline en de Acorn Antique genaamd. Fancy namen voor uitzonderlijk fancy schoentjes. Daar ik deze keer echt geen voorkeur voor een kleur heb, gooien we gewoon beide kleuren online. Kolere wat zijn ze vet!

Tricker's x END Bourton Brogue High Res

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.