Universal Works x John Smedley Henley,

Universal Works John Smedley Henley Detail

Ik heb nog even wat moeite om de prijs van dit topstuk te rechtvaardigen, maar buiten dat, godverdomme wat een vet shirt! En ja ik weet dat ik altijd wel loop te zeiken over overpriced items, maar soms heb je ineens een product voor je n dan gelden regels niet meer. De spreekwoordelijke uitzonderingen die regels bevestigingen. Gelul, weet ik ook, maar toch.. ..check dit shirt nou gewoon.

Het is een belachelijk simpele Henley uit een collab collectie van Universal Works met John Smedley. Gemaakt van 100% Merino wol. En de details in dit shirt zijn om te smullen. Serieus alles klopt gewoon aan dit shirt. De knoopjes, de subtiele streep in de manchet, de fit en de hals. En had ik al gezegd dat het 100% Merino wol is waar dit shirt van gemaakt is? Je vind deze Henley uit de Universal Works x John Smedley collectie bij Stuarts London. Ik gok dat ze, ondanks de prijs, gewoon als warme broodjes gaan. Verdomme wat is dit een mooi shirt!

Universal Works x John Smedley Henley

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.