Vans Oldskool Vintage Rood,

Vans Oldskool Red Suede Vintage Crop

Het is een van de meest iconische schoenen ever. Ik wil het niet eens beperken tot de skateschoenen, nee van alle sneakers ooit gemaakt zijn, zijn er een paar die voor iedereen herkenbaar zijn. Deze Vans Oldskool staat zeker in dat rijtje, naast de Dunk, de AF1 en de Stan Smith. Ik kan me ook niet herinneren dat er een jaar was dat Vans deze niet in de collectie had zitten.

Oké, vroeger was de naam van de schoen anders, maar het silhouette van deze schoen is toch bijna altijd wel gebleven. Ik kan stellen dat ik blij ben dat de schoen tegenwoordig weer wat meer als het origineel gemaakt wordt. Er waren ook tijden, rond 2000, toen de productie net verhuisde naar de Fillipijnen en dat kwam de shape toch echt niet ten goede. Lang verhaal, maar over het huidige modelletje kunnen we kort zijn. Deze rood suède Vans Oldskool is een knaller en ligt op voorraad bij END.

Vans Oldskool Red Suede Vintage

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.