Barbour Sjaal,

Barbour Tartan Sjaal Groen Detail

Waar alle hoolies nog met hun Burberry of Aquascutum om de hals geknoopt rondhollen, zweer ik al jaren bij een doodeenvoudige Tartan van Barbour om de nek. Het kost een kwart van de prijs van een sjaal van die andere merken en is in mijn optiek tien keer vetter. Helemaal als je gaat voor deze groene Tartan.

Dit is onmiskenbaar een Barbour sjaal. De Tartan gebruikt voor deze lamswollen sjaal kom je vaak als detail tegen in de jassen of shirts van dit ├╝ber degelijke Britse merk. En natuurlijk is lamswol minder chique dan kasjmier, maar het is evengoed lekker warm. Bijkomend voordeel is wel, je wordt in het centrum van de stad tijdens matchday minder snel voor uitschot aangezien. Bij onze Engelse vrienden van Aphrodite 1994 hebben ze een aantal prima Barbour sjaals op voorraad, voor een lekker prijsje overigens.

Barbour Tartan Sjaal Groen

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.