Billy Kirk Carry All grijs,

Billy Kirk Carry All Grey Detail

De Billy Kirk Carry All blijft mijn aandacht maar trekken. Een verdomd mooie tas welke ook nog eens belachelijk sterk is. De Carry All is in meerdere maten verkrijgbaar, maar deze 16 inch variant kent wel mijn bescheiden voorkeur. Niet te groot, niet te klein. Je laptop past er prima in en er zijn nog enkele kleine vakken aan de binnenkant voor je rotzooi.

Je hebt deze tas al vaker voorbij zien komen, maar deze grijze variant welke ik bij East Dane spotte is nieuw. En het is een welkome aanvulling aan het Billy Kirk assortiment. Het grijs wordt opgevrolijkt met donkerbruine lederen details. De straps zijn van hetzelfde leder. Gooien ze er nog wat goeie stalen buckles er tegen aan voor de sluiting en je hebt een tas die jaren mee kan. Tijdloos en onverwoestbaar.

Billy Kirk Carry All Grey

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.