Carhartt Logg Gloves Hamilton,

Carhartt Hamilton Gloves Detail

Het hoeven niet altijd schoenen, shirts en jassen te zijn om mij blij te maken. Ik kan dus ook serieus vrolijk worden van iets simpels als een paar handschoenen. Maar dan moeten het wel handschoenen zijn die minstens zo vet zijn als deze Carhartt handschoenen.

Waarom ik deze vet vind? Heel eenvoudig, er is over nagedacht. Wol is warm, dus maak je handschoenen van wol. Maar wol is kut wanneer je moet hout hakken, of autorijden. En nu hak ik nooit hout, maar rij ik wel veel auto. Autorijden met wollen handschoenen aan is link. Beetje snel sturen, uitwijkmanoeuvre, zit er niet in. Stuur glijdt door je handen en BAM.. op een tegenligger zit je zo. Deze Carhartt handschoenen zijn voorzien van leder aan de binnenkant bij de handpalm. Instant grip. Speciaal ontwikkeld voor die goudzoekers die in de winter hout moesten hakken om een fikkie te stoken, maar ook prima te gebruiken voor hipsters in auto’s die niet op hun tegenligger willen klappen. Check ze bij FreshCotton, get a grip.

Carhartt Hamilton Gloves

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.