Clarks Originals x Concepts Desert Palmer,

Clarks Concepts Detail

De Desert Palmer van Clarks is het broertje van de Desert Boot. Het bovenwerk van de schoen deelt die met zijn broer. De zool echter lijkt wel van de Wallabee af te komen. Maar dan net iets minder lomp dan de Wallabee. En Clarks brengt ons nu samen met de Concepts shop uit Boston een variant van de Desert Palmer in een fucking lekkere kleur.

Teal suède, het lijkt een beetje op een roadkill van een Smurf. Een prima uitgangspunt voor een setje schoenen. Ook leuk aan de schoen is de hangtag welke erbij komt. Normaal voorzien van het Clarks logo, voor deze collab echter voorzien van het logo van Concepts. Leuk detail wat niemand ooit zal zien, daar die hangtag toch voor het dragen in de schoenendoos belandt. Maar het is net altijd wel dit soort details dat een collab afmaakt. Wees overigens snel met bestellen bij END, de schoenen zijn bijna uitverkocht.

Clarks x Concepts

Tags from the story
,

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.