Denham Crewneck Sweater,

Denham Crewneck Sweater Detail

Wat zijn we in Nederland toch ongelooflijk lekker bezig. Nee, maar echt! Gisteren knalden we die Filling Pieces Black Friday pack online, vandaag ben ik aan het typen over een vette crewneck van Denham. En ondertussen vergeten we gemakshalve maar dat we in dit kleine land belachelijk grote merken aan het bouwen zijn.

Wanneer je door Manhattan heen baggert struikel je haast over de shops van Hollands Glorie. Loop Atrium of Kith binnen en ook daar wordt je plat gegooid met labels van hier. En hoe dat komt? Kijk eens goed naar de afwerking van bijvoorbeeld deze crewneck van Denham. Simpel, maar vol met details. Asymmetrische manchetten, subtiel merklabel op de schouders, rib gebreide borden, alles!  Je trekt hem aan en het klopt gewoon. Dat is wat al die briljant fijne Hollandse labels met elkaar gemeen hebben. En fuck ja, hier mogen we als klein klote land best trots op zijn.

Denham Crewneck Sweater

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.