Diemme Roccia Due Boots,

Diemme Roccia Due Boot Detail

Speurende op het web struikelde ik keihard over een webshop welke ik nog nooit eerder bezocht had. En holy crap, hier ging even een wereld aan juweeltjes open! East Dane, een redelijk nieuwe online shop met een gruwelijk moederbedrijf. Het is een onderdeel van Amazon en browsend door de site merk je dat meteen. De site werkt prima en daarnaast shippen ze voor nop naar Holland.

En niet geheel onbelangrijk is de lijst aan labels welke hier te krijgen zijn ongekend lang. Gelukkig stocken ze niet enkel de gebruikelijke units. Neem deze boots van Diemme bijvoorbeeld. Ik had al veel Diemme boots gezien, deze Diemme Roccia Due waren echter helemaal nieuw voor mij. Heerlijk schoentje, fantastische colorblock en de kleurencombo… pfff, geeft meteen die oldskool Nike ACG vibe mee, iets fellere veters erin en klaar. Niet verkeerd voor een oeroud outdoorlabel. Check het bij East Dane.

Diemme Roccia Due Boot

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.