Diemme Tiber Pebbled Leather,

Zoek niet verder, graag gedaan, we hebben bij OurBubble jouw nieuwe hiking boots gevonden. Verdomme wat zijn dit een heerlijk stel boots van Diemme. Ik denk dat deze boots je superkrachten geven. Ik gok dat je in je blote reet in de winter met enkel deze boots aan, nog steeds een wandeling door een besneeuwd bos overleefd. Nee serieus, wat een bazen.

Nu krijg ik met enige regelmaat vage mail van lezers, dus ik weet dat er nu mensen lezen, fuck die boots heb ik dus nodig. Voor alle andere lui die ons respectabele medium ook lezen, kijk naar die boots en bedenk ze bij een nieuwe diep donker blauwe raw denim. Mooi plaatje niet waar? Het leder is briljant, de oranje details zijn erbij een prima aanvulling. Niets te overdreven, maar wel duidelijk een verdomd goeie boot. Uiteraard aan comfort geen gebrek, maar daarvoor moet je ze wel eerst even inlopen. Check ze bij Kith en enjoy.

Diemme Tibet Pebbled Leather

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.