Eastland Monroe Toe Cap boots,

Eastlnad Made in Maine Monroe Detail

Eastland Made in Maine is een van de vele schoenenlabels welke de staat Maine rijk is. En wederom is het een belachelijk vet merk. De normale lijn van Eastland heb ik zelf iets minder mee, daar is het vaak zoeken naar de juweeltjes. In de Made in Maine lijn vindt je echter enkel juweeltjes. Deze schoen had ook zo uit de Yuketen catalogus kunnen komen.

Niet dat ik wil zeggen dat het enkel copycats zijn, integendeel, het is een uniek label wat telkens weer hun eigen stijltje hanteert. Maar qua afwerking en stijl komen ze toch erg in de buurt van een Yuketen. En dat voor de helft van de prijs. Deze Eastland Made in Maine Monroe Toe Cap boots is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Deze donkergroene variant sprak mij wel aan. Het gebruikte leder komt uiteraard van de Horween looierij. De zool is een lug sole, genoeg grip voor de winter, maar wel iets minder lomp dan een commando zool. Wat mij betreft een prima match. Tel daar die bruine rauwe lederen veters bij op en ik zie geen reden om niet naar East Dane te surfen en een paartje op de kop te tikken. Denk eraan, de dollar is belachelijk gunstig momenteel!

Eastlnad Made in Maine Monroe

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.