Edifice Indigo Camo Button Down Shirt,

Edifice Indigo Camo Button Down Detail

Weer zo’n nieuw label welke de lui bij END in de collectie hebben opgenomen is het schitterende Edifice. Een van de vele briljante merken uit Japan. En zoals haast alle merken uit dat land is Edifice geniaal. Laten we eens kijken naar dit shirt. Een button down uitgevoerd van een lap katoen geverfd met indigo.

Op zich niet heel vernieuwend, hoewel de print wel heerlijk erop geverfd is. Combineer dat dan eens met die details als parelmoer knoopjes, de box pleat of de lus aan de achterkant van het shirt. kniesoor die erop let, maar hey, was je geen kniesoor dan zat je niet hier rond te struinen. Zeg zelf, dit zijn die details waar je naar op zoek bent. Edifice levert dat en meer. Check het snel bij END, de prijs zal je nog verbazen voor een Made in Japan product van deze kwaliteit.

Edifice Indigo Camo Button Down

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.