Filling Pieces Black Friday Pack,

Soms ontvang je een mailtje met een paar foto’s en dan weet je dat het aan is. Toen ik de foto’s van deze Filling Pieces collectie binnen zag komen dacht ik letterlijk: “Pffff, de tering, die is keihard..” Nee maar echt, black on black on black on black. En dan met een flinke scheut Python leder.

En in deze combi komen dus de Low Top en de Mountain Cut. Ik meen dat we hier spreken over een zeer gelimiteerde release, in Nederland via Pauw Luxury Denim en de Hypebeast en FP webshops te verkrijgen. En mocht je dat niet lukken, hoop ik voor je dat je Guillaume op speeddial hebt staan en hij je maat weet. Check het filmpje voor close-ups van de sneakers en

 

 

FP Black Friday Overviw

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.