Filling Pieces Monk Strap,

Filling Pieces Monk Strap Detail

De hele launch van de laatste collectie van Filling Pieces is een tikkie langs me heen gegaan. Op het moment dat ik de mail las, hadden alle blogs al het nodige verspreid en wie ben ik dan om dat kunstje nog eens te herhalen. Dus in plaats van een lookbook online gooien, duiken we gewoon eens wat dieper in op een specifiek model. 

Wat mij betreft is dit een van de betere schoentjes uit de huidige collectie. Enerzijds omdat je deze dus gewoon bij je kantoorjob kan rocken zonder dat mensen je underdressed vinden en anderzijds omdat dit de belofte waarmaakt welke Filling Pieces heeft gemaakt. Het gat vullen tussen high fashion en straatwaren. De schetsen van deze schoen heb ik ooit rond 2012 in een Whatsapp kanaal voorbij zien komen en ik ben blij dat die in deze collectie eindelijk tot leven gebracht zijn. In de eerste schetsen rustte de uiterst klassieke Monk Strap schoen nog op de traditionele Filling Pieces zool, de variant die nu uitgebracht wordt kent een meer Vibram-achtige wedge zool. Een geslaagde aanpassing aan een al zeer geslaagde schets. De kenmerkende Filling Pieces details zijn subtiel doorgevoerd in de schoen, chapeaux! Mocht je wat straat je kantoor binnen willen brengen, dan is deze Monk Strap van Filling Pieces de absolute schoen voor jou. Filling Pieces ligt onder andere op voorraad bij FreshCotton.

Filling Pieces Monk Strap

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.