Fjallraven Anorak No. 8,

Fjallraven Anorak

Ja je kan je kleding ook gewoon nummers geven in plaats van namen. We kijken hier dus naar de Fjallraven Anorak nummer 8. Hoe 1 tot en met 7 eruit zien weet ik overigens niet. Wat ik wel weet is dat deze nummer 8 bijzonder vet is. En Fjallraven is weinig design en vooral veer praktisch vernuft. En hoe ouder ik word, hoe nuttiger is praktische shit vind.

Hoewel een Anorak voor haarpuristen weinig praktisch is overigens, kloteding over je kop trekken zorgt altijd voor een coupe-troep. Dus mijn advies rock een anorak enkel wanneer je ook een muts op je kop hebt. En als je dan een anorak gaat rocken, moet je deze van Fjallraven nemen. Simpel vanwege de kleurencombo, de hoge kraag en de oerdegelijke polyester katoen combi. Waterdicht, door gebrek aan ritssluitingen over de lengte ook bijzonder winddicht en praktisch, maar dat had ik al gezegd. Check hem bij East Dane.

Fjallraven Anorak 8 Full

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.