GANT Rugger Turtle Neck,

Gant Rugger Turtle Neck Breton Detail

Hoppa, MR PORTER shut up and take my money. En geloof me, wellicht denk je nu nog, gast serieus, WTF. Maar over een paar weken denk je ineens, damn die Turtle Neck van GANT RUGGER, die had ik toch ook willen hebben. Turtle Necks, je houdt van ze of je haat ze en een middenweg is er niet.

Ik ben er weg van, alleen is het altijd kut om Marco genoemd te worden in gesprekken, of dat mensen ineens “De meeste dromen..” gaan neuriĆ«n. Buiten dat is er helemaal geen moer mis met Turtle Necks. Zeker niet deze met een heerlijk Bretons streepje van GANT. Rock hem op een goed verwassen denim op een zonnige winterdag of met een rauwe denim op iedere andere winterdag. Geef de Turtle Neck Sweater wat liefde, check hem bij MR PORTER.

Gant Rugger Turtle Neck Breton

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.