Gloverall x Clarks Duffle Coat,

Gloverall CLarks Duffle Detail

Het is weer zo’n typische collab waar twee merken zich met elkaar verbinden, zonder dat ook ik maar enigszins iets van het ene label er in herken. Dat wil niet zeggen dat het geen puike jas is, in tegendeel, het is een absurd vette jas. Wellicht dat deze schoen hier iets mee te maken heeft…

Moet ik meteen zeggen dat ik de collab als zodanig in de schoen wel herken en in de jas niet. En daarbij dat ik de schoen een stuk minder geslaagd vind dan de jas. Ik ben een zeikerd, een Desert boot moet je niet teveel mee fucken in mijn optiek. De jas daarentegen, holy shit. Een tan kleurige wollen duffle coat met su├Ęde panels op de schouders en de voor Gloverall zo kenmerkende echte houwtje touwtje sluiting. Wat de twee Britse labels natuurlijk als geen ander kennen is het omgaan met bagger weer. Gok dat deze jas je dan ook prima door de Herfst heen zal sleuren. Wel snel zijn overigens, er zijn er slechts 65 van gemaakt, stuk voor stuk hand genummerd. Check hem bij Stuarts of bij END.

Gloverall x CLarks Duffle

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.