Green Paper Boys presenteert Dingin,

Green Paper Boys

Een aantal lezers zal het zijn opgevallen, maar ik heb een zwak voor Indonesië en alles wat daar vandaan komt. Niet gek dat ik heel Green Paper Boys kan waarderen, en dat begon allemaal toen de eerste collectie uitkwam die toepasselijk #0: Mulai genoemd werd. Geen alom geaccepteerde Fall/Winter en Spring/Summer collecties, maar pas een collectie wanneer de heren achter GPB er klaar voor zijn, of denken dat wij er klaar voor zijn.

En ik was klaar voor een nieuwe collectie, zelf was ik namelijk net te laat voor de eerste collectie en kon met veel geluk hun signature tee op de kop tikken. Maar nu zijn ze terug, en hoe. Met drie sterke ontwerpen komt Dingin precies op het juiste moment. Geen jersey tees met rugnummer achterop, geen all over print tees, maar een eigen kijk op de huidige trends.

Green Paper Boys 3

Het eerste shirt is een reïncarnatie van de signature tee; de Paperboy groot op de voorkant van het shirt. Nu hebben ze enkel de basiskleur veranderd in een warme gele tint. Om het af te maken komt het shirt met een blauwe zoom aan de onderkant, sterk detail!

De Script Tee is minstens zo geniaal bedacht; op het eerste gezicht een plain tee met een bescheiden logo op de linkerborst. Maar de brede in burgundy uitgevoerde zoom aan de onderkant van het shirt verraadt dat er meer komen gaat. Speciaal voor dit shirt heeft vormgever Tweeachtfour een design gemaakt voor op de achterkant.

Green Paper Boys

Als je dan ook nog een tee dropt die geïnspireerd is op een voetbalshirt én deze in mijn favoriete kleur op dit moment, namelijk burgundy, uitbrengt ben ik om. Geen rugnummer maar gewoon je logo op de achterkant gooien en de hele tee afwerken met een witte zoom, hoe sterk kan een simpel design zijn?

Vergeet niet dat GPB niet alleen kleding maakt om deze te verkopen, maar dat er een deel van elke verkoop rechtstreeks naar Indonesië gaat, zodat de straatkinderen daar kans maken om aan sport te doen en onderwijs kunnen volgen.

De collectie is verkrijgbaar via Green Paper Boys zelf, bezoek de website of mail naar dingin@greenpaperboys.com.

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.