J Crew Merino Bretonse trui,

J

Best ingewikkeld dat je bij een van werelds meest fameuze online shops ook terecht kan bij een van de betere “eigen merk”-labels. De J.Crew keten is voor mij steevast een van de hoogtepunten van een trip door de States. Ik ben een vreselijke wannabee-prep en J.Crew is behoorlijk prep. Deze keten heeft dus tegenwoordig zijn kleding ook ondergebracht bij MR PORTER.

Geen idee wat de strategie van J.Crew hier is, maar prima, weer een one-stop-shop momentje extra in de wereld van online aankopen doen. Erg nice in de laatste collectie van J.Crew is deze Bretonse trui. Gemaakt van een heerlijke Merino wol, in het grijs met blauw. Perfect als tussenlaag in deze kouder wordende temperaturen.

J.Crew Merino Sweater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.