Joy Ashley Prins Batik,

Joy Ashley Prins  Panel Tee

J.A.P. of te wel Joy Ashley Prins is een nieuw label wat ik van de week tegenkwam op Instagram. Nu sprongen de drie kruizen, het alom bekende logo van onze hoofdstad, er meteen uit. Maar wat mij meer opviel was de batikstof die de drie kruizen vormt. Daar laat de jongedame uit Amsterdam het niet bij, want ook de five panel is half bedekt met dezelfde batik, ik ben om.

Verder kun je een aantal bracelets op de kop tikken via de webshop, onder andere in het zwart, rood, blauw en wit. Netjes van houten kralen, en subtiel een tag met het logo van J.A.P. eraan. Haal je een combipack van twee bracelets ben je helemaal voordelig uit, dus grijp je kans. Wat er nog meer aan gaat komen is nog onduidelijk, maar met kenmerken als exclusiviteit, kwaliteit en unieke designs kunnen we zeker mooie dingen verwachten.

Ik support maar al te graag merken en mensen die batik op een correcte manier in hun producten verwerken, dus een artikel over Joy Ashley Prins Brand kon niet uitblijven. Ga zo door zou ik zeggen, al weet je mij alvast tot fan te maken door een tee te droppen welke ook Rotterdam en de rest van Nederland graag wilt rocken!

Joy Ashley Prins 5 Panel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.