Loro Piana Beaver Trimmed… ??

Loro Piana Down Jacket Detail

Zo blader je door een webshop en zie je een jas omschreven worden als Beaver Trimmed. En dan klik je de foto aan en zie je dat die jas met die bijzondere naam ook nog eens een slordige 5000 euro kost. Waar gaat het mis in deze wereld? Een geschoren doos voor 5 ruggen?

Dus ik las de verdere omschrijving van de jas. Het is kasjmier wat de klok slaat bij deze jas. Daarnaast is die gevoerd met ganzendons. En als klap op de vuurpijl is de kraag uitgevoerd van bever bont uit Argentiniƫ. Nu weet ik niet of het jullie veel uit maakt in welk land het best geslacht is, maar mocht je het willen weten, voor deze Loro Piana jas was dat dus in Argentiniƫ. En dan die prijs, vijf duizend euro. Holy crap. Mijn auto, een Saab 9-3 uit 2002 was goedkoper toen ik hem kocht. Sterker nog, ik kon er twee van kopen voor dat bedrag. Maar die komt dan ook weer zonder beverbont. Anyways, mocht je niets liever willen dan bever bont in je nek en kasjmier om je lijf, dan moet deze Loro Piana jas halen bij MR PORTER.

Loro Piana Down Jacket

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.