Mark McNairy Double Monk Strap,

Mark McNairy Double Monk Detail

Leuk al die sneakers, maar er zijn voor velen zo weinig momenten in de week dat ze een paar sneakers kunnen rocken. Gek genoeg zijn sneakers nog steeds niet algemeen geaccepteerd als schoeisel bij bepaalde banen. Dus voor een ieder die in dat schuitje zit, zoek niet verder. Koop gewoon alles van Mark McNairy.

Daar kan je niet mis mee gaan. Het zijn klassieke modellen, dus je chef kan moeilijk zeggen dat ze niet zakelijk genoeg zijn. Maar ze zijn ook weer niet zo standaard dat je je echt een kuddedier gaat voelen. Daarnaast wordt je met een paar McNairy’s nog prima door je highly fashionable streetwear vrienden geaccepteerd. En zelfs op Instagram #hypebeast zal je nog likes scoren. Jij blij, iedereen blij. Check deze Double Monk van Mark McNairy bij MR PORTER.

Mark McNairy Double Monk

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.