Mark McNairy Harris Tweed Vest,

Mark McNairy Tweed Vest

Een van mijn betere ontdekkingen in de laatste week is toch wel de shop East Dane. De shop heeft een ongekend grote collectie aan vette items en krijgt zijn kracht uit de Amazon servers en het Amazon distributiekanaal. Yep, dit is de killer aller webshops. Erg vet is dat hun Mark McNairy collectie absurd groot is.

En als een stelletje verliefde pubers achter one direction aan holt, zo vind ik praktisch alles wat deze Mark McNairy doet erg vet. Ja ik geef toe, ik ben een fanboy. Maar check gewoon eens zijn collectie, hoe kan je hier geen fan van zijn? In deze laatste collectie zit ook deze bodywarmer. Een bijzonder juweeltje als je het mij vraagt. Donkerblauw Tweed met capuchon, helemaal niets mis mee.

Mark McNairy Tweed Vest Overview

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.