Nike Air Max 90 Boots,

Nike Air Max Boot Detail

Nike, lekker bezig hoor! De eerste series van de Air Max 90 Boots waren niet volledig in mijn straatje. Maar met deze laatste colorway droppen jullie iets waar ik wel voor naar de winkel ga. Heb ik nog wel een klein verzoek voor de volgende modelletjes. Kunnen jullie niet gewoon terug gaan naar die oude technieken. Leuk Hyperfuse, maar wat is er mis met stiksels?

Zeg zelf, deze Air Max 90 Boot in deze kleuren, maar dan zonder Hyperfuse en met good old stiksel was toch nog beter geweest? Dikke lappen leder, old skool mesh toe box en een dikke swoosh erop. Doe mij een lol Nike, gooi deze kleuren combo eruit op de originele Air Max 90 manier. Neemt niet weg dat deze Hyperfuse variant al behoorlijk dik is. Het model doet me denken aan de oude Air Max Borst “Storm” editie. Dat gezegd hebbende, stel je deze Max 90 Boot voor in die oude Burst “Storm” materialen, damn Nike, Make it happen! ┬áMocht de Hyperfuse techniek je niet storen, check Stuarts London dan of ze je maat nog op voorraad hebben.

Nike Air Max 90 Boot

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.