Nike Air Windrunner JD,

Nike Air Windrunner JD Detail

Ik heb het eerder geroepen en ben blij dat JD weer eens het bewijs levert. Deze schoen verklaart direct waarom ik de komst van JD Sports naar Nederland toejuich. In mijn optiek zijn er simpelweg te weinig shops die begrijpen hoe vet een Windrunner is. En JD Sports knalt gewoon jaar op jaar keihard door met exclusives van Windrunners.

Dit maal viel mijn oog op deze Windrunner, had dit een Jordan geweest had iedereen hem liefkozend BRED genoemd. Zwart en grijs voeren de boventoon, aangevuld met wat rode details. En verdomme wat is dit een fucking fijne schoen! Of JD Sports in Nederland deze ook in de shops heeft? Geen idee, mijn lijn met JD is mager tot niet bestaand. Gelukkig verscheept de webshop zonder problemen allen schoenen naar deze kant van het kanaal en kan je daar dus volkomen los gaan. De Nike Air Windrunner BRED vind je hier.

Nike Air Windrunner JD

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.