Nike Free Run 2 Sneakerboot,

Nike Free Run Sneakerboot Detail

Nike heeft duidelijk een nieuwe hobby. Van iedere variant van hun schoenen willen ze nu een sneakerboot bouwen. En hoewel het idee vrij kut klinkt, vind ik de meeste variaties momenteel nog prima geslaagd. Met ouderdom komt ook een liefde voor praktisch nut van shit. En met het kloteweer van deze week ben ik heel praktisch ingesteld. 

De Free Run 2 is ook een van de slachtoffers van Nike welke aan de sneakerboot make over moet geloven. En fuck, ook deze is nice geworden. Nu ben ik wel bang dat Nike, zoals bij de Free Run 2 ook het geval was, weer bloggers knaken aan het betalen is om deze schoen te pluggen. Dus laten we hier even de lucht klaren, pas wanneer jullie deze schoen kopen via deze link, verdient OurBubble er mogelijk een grijpstuiver aan. Sponsordeals met Nike staan wel op het verlanglijstje, dus Nike drop me een mail hier. Rest me nog te zeggen dat deze Free Run 2 belachelijk vet is, zonder ass-kissing en die colorway helemaal top is. Ga verder met die hobby Nike, het bevalt me wel. (US 10 trouwens, mijn adres is per mail te verkrijgen, dank)

Nike Free Run 2 Sneakerboot

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.