Nike LeBron James XI,

Nike LeBron James Detail

Het heeft slechts 10 paren geduurd eer er een designer bij Nike opstond om eens een fatsoenlijk paartje voor LeBron James in elkaar te klussen. Echt niet normaal, de man die door velen als beste speler ooit wordt gezien heeft ook echt de slechtste smaak ever. Maar nu met de LeBron James XI veranderd dat toch een beetje.

Oké, moet ik er wel meteen bij zeggen dat je wel van futuristische modelletjes moet houden, anders is dit nog steeds een absolute no-go. Ik ben zelf bijzonder fan van de Hyperflight en de Foamposite en ergens zie ik wat van beide in deze LeBron James XI. Deze Gamma Blue colorway is overigens haast overal alweer uitverkocht en op het moment dat je dit leest, gok ik dat de laatste maten ook bij END op zijn. Maar toch wilde ik jullie deze sneaker onthouden, laten we wel weze, de eerste fatsoenlijke LeBron James is best wel een post waard.

Nike LeBron James 11

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.