Nike x Size?,

huarache head

Dit is godverdomme niet normaal. Hoeveel gruwelijke collabs kan je droppen als shop? Size? is bezig met een persoonlijke missie om iedereen weer aan de Nike Air Max 93 en de Nike Air Huarache te krijgen. En ik ben een groot voorstander van die campagne. Beide sneakers zijn onderschat, de Air Max 93 wellicht nog meer dan de Air Huarache.

In een exclusieve drop voor Size? komen beide sneakers in een belachelijk harde collorway. Teal met donker paarse deatils. De Huarache kent daar bovenop nog een donker bruine toe box. Een verrassend goed uitpakkende combinatie. De Air Max 93 is bijna geheel in Teal uitgevoerd, van de rubberize mesh toe box tot de neopreen sock liner, alles is Teal. Deze drop gaat ongetwijfeld voor wat internetstoringen zorgen. Dus boek je tickets, vlieg naar de Size? shop en ga camperen voor de deur. Wanneer je daar bent, pak van beide ook even een maatje 10 US mee, alvast bedankt.

Nike Air Max 93 Size Exclusive

Nike Air Huarache Size Exclusive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.