Norse Projects Cardigan Reversed,

Norse Projects Cardigan Detail

Voordat we het de boel hier helemaal omgooien en het CardiganBubble gaan noemen, ik weet het, ik weet het. De laatste tijd gooi ik iets te vaak een Cardigan online. Maar hey, het is koud en alle labels droppen stuk voor stuk vette Cardigans het net op. Wat moet ik doen? Hier niet overschrijven? En dan daarbij, deze van Norse Projects is toch zeker weer heel anders dan alle anderen.

Zij noemen het de Reversed Fair Isle. En eigenlijk is het niets meer dan een binnestebuiten gebreide Cardigan. Het effect is bijzonder vet te noemen. Bij sommige van mijn knitwear zit ik soms minuten gefascineerd naar de binnenkant te staren. Met deze unit van Norse Projects hoef je hier dus niet eens meer je Cardigan voor uit te trekken. De Cardigan is gemaakt binnen de EU en de materialen komen allemaal van het Verenigd Koninkrijk. Dus met de kwaliteit zal het wel goed zitten. Onze vrienden van END hebben deze Norse Projects Cardigan op voorraad.

Norse Projects Cardigan

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.