Penfield Chinook Jacket,

Penfield Chinook Packable Detail

Zoals vanochtend aangegeven, ga ik steeds meer de lol inzien van het praktische nut van sommige items. Check deze Penfield Chinook bijvoorbeeld. Briljant in zijn eenvoud. Weet je die dagen dat het ‘s ochtends te koud is en je ‘s middags spijt hebt dat je een winterjas hebt aangedaan. Deze Chinook rol je dan dus makkelijk tot een klein pakketje om in je tas te droppen.

Zie je meteen het genot van praktisch nut. Of wellicht ben ik gewoon label-geil en vind ik Penfield een top label en ben ik blij dat je nu niet 300 euro uit je zak hoeft te trekken voor een Penfield jas en slechts voor 200 al klaar bent. Wat je insteek ook is, deze Penfield Chinook past binnen je budget en in je tas. Briljant, ik zei het al. Check hem snel bij FreshCotton, voordat die uitverkocht is.

Penfield Chinook Packable

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.