Penfield Hoosac Mountain Parka,

Penfield Hoosac Mountain Parka Khaki Detail

Een van de meest gezochte jassen op OurBubble is de Penfield Hoosac Mountain Parka. Niet gek, het is immers een briljante jas welke gelukkig ieder jaar opnieuw in de collectie van Penfield te vinden is. Dit jaar is die er weer in een paar prima kleuren. Wat te denken van deze Khaki variant?

Een behoorlijk knaller als je het mij vraagt. Oké, je moet niet bang zijn voor een paar vlekken, dat ga je natuurlijk meteen zien op deze jas. Dus ik zou zeggen, rock deze alleen als 100% nuchter over straat gaat en niet wanneer je de kroeg in duikt. Just my 2 cents. Verder doet deze Penfield Hoosac Mountain Parka precies dat wat je van deze jas verwacht. Hij houdt je verdomd goed warm in de winter. 80/20 ganzendons voering, drawstrings en een sneeuwvanger. Plus een absurd aantal vakken om al je gear in te stashen. Duidelijk verhaal, je bet op zoek naar een Penfield jas. Check hem hier bij Stuarts London.

Penfield Hoosac Mountain Parka Khaki

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.