Ralph Lauren Denim Shirt,

Ralph Lauren Denim Button Down Crop

Wat is het toch altijd heerlijk wanneer items evergreens blijken te zijn en gewoon ieder jaar opnieuw in een collectie opgenomen. En nee, ze hoeven niet ieder jaar identiek uitgevoerd te worden. Een subtiele wijziging kan altijd wel gewaardeerd worden. Bij Aphrodite 1994 kwam deze week een dergelijke evergreen binnen.

Ralph Lauren heeft namelijk weer een prima Denim shirt in de collectie zitten namelijk. Weer eens in een iets andere wassing dan voorgaande jaren, maar ook nu is die wederom raak. Over het shirt zelf valt verder weinig te zeggen, het is een button down, niet geheel onverwacht. Het is niet een bijzondere slim fit, ook niet gek gezien het Ralph Lauren is. Slim fit van ome Ralph is nou niet bepaald echt slim fit te noemen. Wil niet zeggen dat je een tent aan hebt wanneer je het shirt rocked. In tegendeel, de pasvorm is prima. Check dit shirt van Ralph Lauren bij Aphrodite 1994.

Ralph Lauren Denim Button Down

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.