S.N.S. Herning Cardigan,

SNS Herning Cardigan Detail

De Cardigan is een onmisbaar kledingstuk in de tijden dat het buiten kouder en kouder wordt. S.N.S Herning heeft een paar prima cardigans afgeleverd bij END. En hoewel ik vrijwel altijd voor een cardigan met een sjaalkraag ga, kan ik deze cardigan met normale opstaande kraag ook wel waarderen.

Sowieso krijgt die al dikke pluspunten vanwege het grove breiwerk gedaan met een 100% Virgin Wool, whatever that might be. Geen idee, dus wie me dat even gaat uitleggen, scheelt weer honderden pagina’s wikipedia.De knopen op deze cardigan zijn van metaal. Geen idee of het roestvrij staal is, maar dat merk je na een paar wasbeurten vanzelf. Het product is gemaakt in Denemarken, daar is het vaak kouder van hier, dus ik gok dat het met de warmte van deze trui wel goed zit. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar deze Dark Army Mix is mijn favoriet.

SNS Herning Cardigan

Tags from the story

2 Comments

  • C4MIEL, virgin wool, vertaald als scheerwol, is wol van een levend schaap, in tegenstelling tot andere wolsoorten, natuurlijke of synthetische, die bv. afkomstig zijn van een geslacht dier of van gerecycleerde kleding. Scheerwol wordt geacht van betere kwaliteit te zijn dan de andere soorten… Leuke blog, overigens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.