SeaVees 3 Eye Chukka,

Seavees Chukka Detail

We hebben ze al eens eerder besproken, de 3 eye chukka’s van SeaVees. Een merk met een behoorlijke historie. Het paartje uit die link heb ik nu zelf een slordige 3 jaar en ik kan er geen genoeg van krijgen. De schoentjes zitten kwalitatief prima in elkaar en ze kosten niet de hoofdprijs. Opvallend aan de schoenen is overigens de sneakerachtige inlegzool.

Comfortabel als een malle, helemaal in combinatie met de toch al prima crêpe zool. Voor de variatie was ik op zoek naar hetzelfde schoentje in een andere kleur, bij East Dane vond ik deze. Een beige suède knaller met terracotta kleurige veters. Prima combi. Of een lichte tint suède ideaal is voor deze tijd van het jaar, gok van niet, maar vet zijn ze wel. Prima aanvulling op de reeds redelijk gevulde schoenenkast. Ik ben ook wel benieuwd hoe een raw denim hier zijn sporen op gaat achter laten.

Seavees Chukka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.