Spiewak Robinson Jacket,

Spiewak Camo Detail

Het zal aan de tijd van het jaar liggen en die verrekte kou vanmorgen, maar ik ben helemaal in de mood voor goede winterjassen. En iets zegt me dat ik zojuist weer een topper heb gevonden. Uiteraard wederom van mijn zo geliefde Spiewak. Helaas geen Made in the USA versie, maar kostentechnisch is dat wellicht maar beter.

Dit is een good ol’ Made in China versie van Spiewak. Dat zal overigens de pret niet drukken, waarom zouden Amerikanen beter jassen in elkaar kunnen klussen dan een stel Chinezen? Dat marketing verhaal laten we dus maar achterwege. Wat er overblijft is een dikke bubble jacket met een goeie camo print en een 80/20 dons en veren vulling. Helemaal niets mis in mijn optiek. Check hem bij East Dane.

Spiewak Camo

Tags from the story
,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.