Tricker’s x END Colour Card Pack deel twee,

Trickers END Colour Card Collab Detail

Deel een van deze Colour Card Pack heb ik even gemist, maar vol trots kondigde END deze week deel twee van deze pack aan. Op zich niet gek dat we een collab missen van END en Tricker’s, die gasten gooien ze met razend tempo de bühne op. En begrijp me niet verkeerd, dat is geen slecht ding. Integendeel, voor Tricker’s x END collabs kan je mij ‘s nachts wakker maken.

Moet je overigens wel een maatje UK 9 meebrengen overigens. Van deze Colour Pack kan ik alle varianten prima waarderen, maar de burgundy lederen met cadmium groene zool doet wel het meeste voor me. De zwart lederen met blauwe zool is een combi welke ik Thorocraft en McNairy al vaker heb zien rocken. De donkergroene met oranje zool zijn ook nice. Het model van alledrie is verder hetzelfde. De bekende Stow Brogue Boot met een Goodyear welted zool. Helemaal niets mis mee. Dus END, UK9 graag, kleur? doe maar wat, thanks! Ga ik nu weer slapen.

Tricker's x END Colour Card Collab

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.