Vans Oldskool Henna,

Vans Oldskool Henna Detail

FreshCotton wat ga je lekker. Ik spotte daar dus ineens deze Vans Oldskool. Het schijnt een reissue te zijn van god mag weten wanneer. Ik heb al wel wat Vans voorbij zien komen, maar kan me deze niet herinneren. De timing van de release kon trouwens niet beter. De details aan deze schoen maken het echt een prima Herfst sneaker.

De veters lijken zo uit je Timberlands te komen, de kleurencombi had ook een Diemme Hiking boot kunnen hebben. Maar het is gewoon een good ol’ Vans Oldskool. Helemaal niets mis mee. Ook top, tegenwoordig wanneer je bij FreshCotton besteld, kan je meteen een paar voor junior mee pakken. Die gasten hebben dus gewoon ook een Kids Corner. Denk dat het nieuwe ding in Menswear land een kids collectie is. Nu ben ik zelf momenteel gezegend met nachtrust en ben ik vrij van miniatuur doppelgängers, maar mocht het er ooit van komen, ik bookmark de FreshCotton Kids Corner. Tot die tijd order ik die Vans Oldskool Henna’s wel gewoon hier.

Vans Oldskool Henna

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.