Vans x Liberty Sk8-Hi,

Vans Sk Hi Liberty London Crop

Vans blijft even lekker gaan deze week. Na die mooie rode Oldskools, kwamen nu deze units ineens bij END binnen vallen. De Sk8-hi in een fantastische kleuren mix. Knal blauw su├ęde met een rode streep en side panels geleverd door het alom gewaardeerde stoffenhuis Liberty London.

Als deze mix niet een garantie is voor een verkoopsucces dan weet ik het ook niet meer. Wat opvalt op de foto’s is dat ook de Sk8-hi weer meer en meer de oude vormen begint terug te krijgen. Iets slanker en minder plat bij de neus. Naar mijn bescheiden mening een goed gegeven. Gooi daar dan spierwitte veters en een paars logo op de lip bij en je bent klaar. Deze Vans Sk8-Hi Liberty London ligt uiteraard op voorraad bij END.

Vans Sk8-Hi Liberty London

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.