William Fox & Sons Fair Isle crewneck,

William Fox Fair Isle Crew Knit Detail

Onze vrienden van END blijven ook niet stil zitten. Ieder seizoen vindt je wel weer een nieuw vet label in hun assortiment. Nieuw deze herfst is bijvoorbeeld William Fox & Sons. Een klassieke naam van de Britse eilanden. Oorspronkelijk ontstaan ergens begin vorige eeuw. En zoals, vaker met oude labels, nu weer een heel nieuw leven in geblazen.

En dus een modern label met genoeg inspiratie in de archiefkasten voor de komende jaren. Een van de vettere items uit hun huidige collectie is deze Fair Isle crewneck. Zeg zelf, met deze trui vrolijk je iedere winterse outfit op. En warm zal die ongetwijfeld ook zijn, hij is immers gemaakt van 100% wol. Gebreid in het gure Schotland, de makers weten dus wat een goede trui moet doen. Mooi verhaal, maar eigenlijk had alleen al het logo je al moeten overtuigen dat je niet zonder een William Fox & Sons trui zou kunnen.

William Fox Fair Isle Crew Knit

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.