Wu Tang x DC Shoes,

Wu Tang DC

Er is bijna geen album dat ik zo vaak en al zo lang luister als Enter The Wu-Tang; 36 Chambers, natuurlijk van de Wu-Tang Clan. En aangezien het inmiddels alweer 20 jaar geleden is dat de plaat uitgebracht werd heeft de Clan haar handen ineen geslagen met DC Shoes.

Daar komt een gelimiteerde box uit voort, volgestopt met garments die nog voller uitgerust zijn met logo’s en namen van de Clan. Zo komt de box met een paar volledig leren boots, een wol blend peacoat en een fitted cap. De garments zijn uiteraard volledig in het zwart uitgevoerd, maar de details worden gemaakt door de knopen, hangtags en branding. Zo zijn de gouden knopen op de coat voorzien van het welbekende logo.

Wu-Tang DC Peacoat

Meest in het oog springend is toch de cap, met de Amerikaanse vlag en uiteraard het logo van de Wu erop. Reken op een zeer kleine oplage, aanmelden op de DC website laat je weten wanneer de box uitgegeven wordt.

Wu-Tang DC Cap

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.