1670 Hudson Bay Company Sjaal,

Hudson Bay Company Sjaal Detail

Het is zo’n oude firma en ik had er tot verkort nog nooit van gehoord. Pas tijdens een surfsessie op Need Supply kwam ik het voor het label eerst tegen. En zoals wel vaker met dit soort gevallen. Wanneer je het eens spot, kom je er meteen niet meer vanaf. Dus erg verbaast was ik niet toen ik wat vette items van Hudson Bay bij East Dane tegenkwam.

Een van mijn persoonlijke favoriet is de 100% cashmere sjaal van Hudson Bay Company. Fucking briljant in zijn eenvoud. Uiteraard is cashmere om de nek altijd favoriet, maar wanneer het dan komt in de oude kleuren van dit sick oude bedrijf dan ben ik snel tevreden. Een gebroken witte sjaal met de kenmerkende Hudson Bay Company kleuren in dikke banen er overheen. Eenvoud is soms zo vet. Check het bij East Dane.

Hudson Bay Company Sjaal

Tags from the story