Band of Outsiders x Atari Chino,

Band of Outsiders Atari Pants Detail

Ja in de wereld van wazige collabs is dit wel een van de wazigste. Maar holy shit, dit kan zomaar eens de holy grail onder de chino’s zijn. In ieder geval mijn holy grail. Het ding is, ik ben een nerd. En dat had je niet anders verwacht, wie anders spendeert zijn tijd met het schrijven over fashion en klussen aan een blog? Juist, ik weet waar ik sta, no hard feelings.

En als nerd heb je nu eenmaal een voorliefde voor oude computergames. En ouder dan Atari wordt het haast niet. En laat een van de betere menswear labels van het moment nu even een keiharde preppy collab droppen met Atari. Een chino met borduursels kennen we wel in de prep sferen. Maar dat die borduursels stuk voor stuk figuren uit oude Atari games zijn, ja dat is nieuw. En ja dat is vet. En ja ik ben ook een hypocriete lul. Want nu het Band of Outsiders x Atari is struikel ik ineens niet meer over de prijs van een broek. Check hem bij East Dane.

Band of Outsiders Atari Pants