Barbour Commander Jacket,

Barbour Commander Jacket Detail

Toen Skyfall uitkwam was heel fashionland in rep en roer. Daniel Craig was spontaan een heus stijlicoon. Fuck mensen gingen hem ineens met Steve McQueen en consorten vergelijken. Zal allemaal wel, maar was Bond niet altijd al een stijlicoon? Hoezo viel het nu ineens op? De C&J boots vlogen de toonbanken over en ook bij Barbour regende het verzoekjes.

En uiteraard doet Barbour wat het moet doen, uitmelken zo’n succes. En zo dropten zij deze Commander Jacket. Dit ding is werkelijk niet aan te slepen, maar ik heb weer een shop gevonden met voorraden. Aphrodite 1994 heeft de Commander Jacket op voorraad. Deze jas is niet exact de Bond jas, maar is zwaar ge├»nspireerd op de Tokitho Sports Jacket. Mocht je in de running zijn voor een nieuwe Barbour jas, check dan snel deze actie even bij Aphrodite 1994, koop je bijvoorbeeld deze Commander Jacket, pik je gewoon even een gratis sjaal van Barbour mee. Best praktisch zo met die naderende winter.

Barbour Commander Jacket

Tags from the story
, ,