Billy Reid Herringbone Chino,

Billy Read Herringbone Pants Detail

Wanneer ik blader door de site van Mr Porter ben ik altijd bang dat iedere volgende klik mij geld gaat kosten. Wat hebben ze daar toch vreselijk veel mooi spul. En ja, ze hebben ook vreselijk veel overpriced lelijk spul. Gelukkig is het mooie spul nog wel in de meerderheid. Hoewel mijn creditcard zich niet in dat geluk kan vinden, maar dat terzijde.

CHeck deze Billy Reid herringbone chino van een mooie katoenmix. De broek is overwegend blauw met een donkere herringbone erin geweven. Door de katoenmix vindt je echter her en der verspreid andere kleuren in de broek terug. Heel subtiel en verfijnd, maar precies genoeg om deze broek niet als die van je opa te laten lijken. Vanuit Florence, Alabama, werkt Dhr Reid sinds 2004 aan dit fantastische label. Een label welke een mix brengt van Amerikaanse workwear met een sartoriale twist. Het is dé shit, dat bedoel ik dus te zeggen. Ja en soms is shit aan de prijs, maar dan heb je ook wel goeie shit. Check Billy Reid bij MR PORTER, je creditcard zal je haten.

Billy Read Herringbone Pants

Tags from the story