Ceizer Perfect Pack,

Ceizer Perfect Pack,

Verdomme hij doet het weer hoor. Ceizer is kei en keihard bezig. Deze week dropte hij ineens de Holiday pack in mijn mailbox. De Holiday Pack bestaat uit de Love Pack en de Perfect Pack. Vooral die laatste doet het hem wel bij me. In de Perfect pack vind je 2 crewneck sweats en 3 beanies. Niets gek zou je zeggen, tot je de print van de crewnecks ziet.

Perfect is zeg maar wel het juiste woord voor deze serie. Het woord perfect staat dan ook meerdere malen op de trui gedrukt. Zowel vertical als horizontaal lees je overal perfect. Die trui brengt ook meteen een psychologische kracht met zich mee. Als jij de godsganse dag met je neus op de letters op je trui wordt gedrukt, dan vind je de dag vanzelf wel perfect. Het is een self fufilling prophecy. Je eigen mantra op de trui. Verkrijgbaar in navy en burgundy. En te vinden in zijn eigen webshop op Ceizer.com.

11

 

Tags from the story