ETQ Black Pack,

ETQ Black Lo Detail

Soms gaat het heel rap, zo verkoop je je scheel aan Filling Pieces en zo heb je ineens ETQ in je collectie opgenomen. Best vet dat er in een klein land als Nederland twee gelijkwaardige labels naast elkaar kunnen bestaan. Natuurlijk hebben ze veel verschillen, maar de overeenkomsten liegen er ook niet om.

En dan komen ze beiden haast tegelijk nog met een Black Pack op de proppen. Waar de ene het doet met Python leder, gooit de ander Stingray over de b├╝hne. Nou ja, dat was dan enkel voor een uiterst gelimiteerde oplage. De normale collectie van de Black Pack van ETQ kent een waxed nubuck, welke in mijn optiek vetter is dan de Stingray, maar hey wie ben ik? En ja ik kan stellen lichtelijk verbaast te zijn over het feit dat ETQ nu te vinden is bij FreshCotton. Ik mag hopen dat deze online stamper beide merken naast elkaar blijft voeren en er niet, zoals bij andere shops in de hoofdstad, sprake is van vervanging. Anyways, ik wens beide labels het beste! Jullie kennen mijn maat toch?

ETQ Black Lo

0 replies on “ETQ Black Pack,”