GANT RUGGER Cardigan,

GANT RUGGER CARDIGAN

FreshCotton begrijp me goed, ik heb liefde voor jullie. Maar kunnen jullie mij een klein dingetje beloven? Willen jullie in de komende maanden meer spul als dit inkopen? Heus, ik snap dat tee’s met prints ooit tot de core-business behoorde, maar shit als GANT RUGGER is toch zoveel vetter dan een tee? En de marges zullen toch ook best in orde zijn, niet?

Neem nu bijvoorbeeld deze Cardigan. Rock hem met een goede Oxford Cloth Button Down op die broek van J Crew van gister en bam, je outfit is af. Helemaal Take Ivy, tijdloos en stijlvol. Paartje Desert Boots eronder, of een mooie Grenson Brogue Boot. Sophisticated als een malle. Begrijp me niet verkeerd, een tee met print op zijn tijd is prima, maar daar hebben we er ook geen honderden van nodig. Maar hey, ik heb makkelijk praten, ik ben niet verantwoordelijk voor de doorverkoop.

GANT Rugger Cardigan Full