Grenson Marcel Tassel Loafer,

Grenson Tassel Loafer Detail

Grenson heeft voor hun schoenen bijna altijd normale jongensnamen, de Sharp is zo uit mijn hoofd, de enige uitzondering op de regel. Wel makkelijk trouwens bij Grenson, dat ze voor de dames collectie dezelfde regel aanhouden, maar dan met meisjesnamen. Ideaal, nooit meer die awkward unisex momentjes. Anyways, de Grenson Marcel heeft zijn naam niet echt mee.

Bij een Marcel, en sorry als ik nu op je tenen stap, denk ik niet meteen aan een stijlkoning, een stijlboer. En de Grenson Marcel is zeker wel voor stijlboeren. Een wholecut tassel loafer, in het grijs su├ęde met zwart lederen kwastjes. Deze schoen is briljant. Prima tijdens de feestdagen onder je zwarte broek en je velvet jasje. Maar na de feestdagen ook prima te combineren met een mooie denim. veelzijdig als een malle! Check de Grenson Marcel bij Stuarts London.

Grenson Tassel Loafer

Tags from the story