Grenson Stanley Commando,

Grenson Stanley COmmando Detail

Grenson blijft heerlijk gaan. Klassieker op klassieker op klassieker. En nu brengen ze voor de winter weer een goeie variant op de welbekende Stanley. Een lage brogue met een prima shape. En omdat het winter wordt en we sneeuw verwachten stuurt Grenson je niet de straat op met een gewone lederen zool, welnee.

Voor de winter komen ze met de klassieke Stanley op een grove Commando zool. Ervaring leert dat in uiterst winterse omstandigheden ook de, door Grenson zo geliefde, witte Vibram wedge zool vaak geen hulp biedt. Dus hebben ze gekozen voor het geweld van de Commando zool. Prima isolering, verdomd veel grip. Serieus als je met deze schoenen nog op je bek glijdt, kan je beter de hele winter binnen blijven. Check ze bij Stuarts London.

Grenson Stanley COmmando