Heroes on Socks,

Het is alweer een paar maanden terug dat ik Jermaine van Heroes on Socks ontmoette bij Baretta in Den Haag. Het was een avond van Deus met free booze, je kent het wel. Jermaine vertelde vol passie over zijn label Heroes on Socks en serieus, nog nooit heb ik eerder iemand zo enthousiast horen praten over sokken. Maar ja, ik heb ook nog nooit zulke sokken gezien.

Vlak na onze eerste ontmoeting had ik al een stukkie over dit label van Hollands Glorie geschreven, normaal is dat wel genoeg. Maar vorige week dropte ineens in mijn mailbox dat de beste man stilletjes weer wat nieuwe stijlen aan de collectie heeft toegevoegd. En wederom zijn ze vet in al hun eenvoud. Nieuw zijn de Rusty Gold de Purple Ice en de Indigo Feet. En alle drie zijn ze even vet.

Heroes on Socks Purple Ice

 

De Purple Ice en de Rusty Gold zijn beiden gemaakt van een 3 yarn weving.

Heroes on Socks Rusty Gold

De Indigo Feet zijn volledig ondergedompeld in Indigo en zullen zeker zorgen voor blauwe voeten na de eerste keren dragen. Check ze bij Heroes on Socks, voor zoveel liefde wat er in de sokken zit, is de prijs absurd laag te noemen.

Heroes on Socks indigo